lørdag 2. april 2011

Stakkars flaggermusMedisin-skapet kontrolleres før tante kommer på besøk.

Vi får besøk av lillesøster fra Norge og noen venner om bare tre uker! Selvsagt har vi begynt forberedelsene. Hytte er bestilt inne i orangutang-reservatet, vi har flere utkast til meny-lister klare og den ukentlige norske morgensamlingen vil bli åpnet opp for svenske innslag, da en av gjestene er bekreftet å være svensk .

Helse er også et viktig moment for en vellykket tur. Lillesøster har, som så mange spreke nordmenn, astma. Vi vil gjøre alt for å forebygge unødige anfall, og har i dag kjørt rundt og sjekket lagrene av lokal astma-medisin. Det så riktig bra ut, alle burene langs veien var fulle av spreke, sterke flaggermus. Vi har ikke sjekket så grundig fremgangsmåten, men vi tror nok ikke det holder å bare henge en i taket på soverommet. Det må nok kokes suppe på de stakkars dyrene eller kanskje sprøstekte, pulveriserte vinger holder. Uansett, alt for helsa sier vi.

Nå vet vi ikke helt sikkert om det hjelper med flaggermus mot astma. Resepten minner litt om noe Magica fra Tryll kunne komme opp med. Men det får vi jo vite om tre uker. Velkommen, lillesøster. (A)

Ingen kommentarer: