mandag 3. oktober 2011

Salem Bergen

(F.v.)Elisabeth er ansatt i Salem med ansvar for ungdomsarbeidet.
Bente er med i prosjektkomiteen.
Sætre har bodd med kone og barn i jungelen
og snakker indonesisk bedre enn de fleste av oss nykommere.


Øyvind Ganesh var med primært for å holde seg bak kameraet.
Kristine er med i prosjektkomiteen
.

Vi har hatt trivelig besøk fra Salem Bergen. Med sikkert blikk for gode formål har de lovet å støtte Indonesia med adskillige dukater dette året. For å komme i mål, trengs gode øyenvitneskildringer og skarpe, ferske foto. Slik er det nu for tiden. I gamle dager leste man Asbjørn Aaviks samlede verker og var fornøyd med det...

Gruppa fra Bergen hadde med seg både øyne og kamera, til og med en særdeles lovende kamera-mann som vi nok vil se mer av i fremtiden. Vær på utkikk etter blinkskudd fra Ganeshfoto de neste årene.

Turleder var selveste pakSætre, mannen som reiste inn i jungelen til bygda ingen hadde hørt om, og fortsatt snaut har hørt om, med mindre man bor i Norge og leser Utsyn. Bygda er Siabonghabong og Salem-gjengen ble, antageligvis takket være pakSætre, tatt i mot som helter da de ankom stedet etter åtte timers kjøretur i minibuss.

Selvsagt hadde de utsendte speiderne også noen dager i byen, og fikk besøke stedene der vi arbeider i dag. Mye tyder på at det til og med ble tid til pedikyr-, manikyr- og frisør-besøk, alt under pakSætres kyndige ledelse og lokalkunnskap. Salem-gjengen forlot byen i øsende regn, som seg hør og bør når man forbereder seg på å møte Bergen. Takk for denne gang! (A).

Ingen kommentarer: