tirsdag 29. mai 2012

Klar til avgang

Kameraet vårt gikk i stykker for noen uker siden. Kamerat og kamera er to synonymer for mannen, og det har vært rart å se ham gå her uten fotografiapparatet i hånden, som de gamle ville sagt.

Kamera-kræsjet føyde seg inn i en rekke med avslutnings-pregede hendelser den siste tida. Vi har sendt storbagasjen til Norge. Nå seiler møbler og bamser sin egen sjø, til vi plukker det opp på havna i Kristiansand om noen uker.

Sykler og lekeapparater er solgt. Termittene som nylig begynte å tyte ut av dusj-krana på gjestebadet, har vi knapt snakket om. Termitter man skal reise fra, er termitter uten betydning. Forleden spiste vi opp den hermetiske frukten som har stått i skapet noen år i påvente av jordskjelv eller politisk uro: Ha alltid et lite matlager i hus, står det i personal-håndboka.

Nå står det noen mindre fester og gripende  taler for tur, før vi rett og slett reiser vår vei. Indonesia går inn i minneboka. Et langt og viktig kapittel i familiens liv er over, for denne gang i alle fall. At noe tar slutt, betyr at noe annet kan begynne. Vi gleder oss og ser frem til nye etapper på livets vei.

Denne bloggen er herved avsluttet, og vi takker alle som har fulgt oss. Nå venter norske fjell og daler, men derfra kommer det nok ingen blogg i vårt navn  med det første. Vi håper at  du som leser dette, finner andre steder å hente glimt fra Indonesia. Det er et spennende land, et av verdens store veikryss, hvor ideer og verdier møtes og brytes. Vi er takknemlige for tiden vi har hatt her. (A).

5 kommentarer:

Janniche sa...

Takk for at dere har delt.

Noen eventyr er over, noen er på vei! sa...

God tur snart!! Det blir rart å reise til Indonesia uten å stikke bortom i døra hos dere...
Vi ses i sommer:)
Klemmer fra J&M

Liv Jorunn sa...

Jeg har hatt stor glede av å lese bloggen deres. Føler nesten at jeg kjenner dere litt :) Kanskje våre veier møtes en gang, så kan vi dele felles Indo-opplevelser.
Ønsker dere en fin avslutning på oppholdet og en riktig god tur hjem.

Hilen "gammelettåring"LivJorunn

Like til jordens ender sa...

Hei alle sammen,
Tusen takk for at dere har fulgt med på bloggen vår.
Gode hilsener fra Benjamin, Elisabeth, Anethe og Per

Like til jordens ender sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.