lørdag 28. april 2012

Vårt Ascot

Sri Lanka gikk av med seieren for stil og feminin eleganse.
Australia gikk for stråhatt, klassisk og luftig.
Caps for USA (selvsagt), Indonesia testet ut Cowboy-stilen.
Mer strå fra Australia,denne med pakkebånd på.
Er det et signal om at hun er en gave til verden...?
Yndig og sval stråhatt fra Indonesia.
Aldri noe yndig eller søtt på denne dama, røff og tøff er varemerket.
Her er det imidlertid søtt så det holder.
De er alle med på å skape en god skoledag for barna våre. En kjempeflott gjeng.

Hesteveddeløp er ikke mitt felt. Derfor er det slik at alt jeg vet om de berømte Ascot-løpene i Storbritannia, er at de rikeste damene i landet kappes om å vise frem de fineste og mest oppsiktsvekkende hattene. Dessuten så jeg et sted at man kan vinne en pott på fire millioner pund, og det er jo en del penger.

Vel, vi har vårt eget Ascot hver vår. Når april kommer og skolens svømmedag opprinner, da er det på tide å finne frem fin-hatten. Tropesolen er sterk og en god hatt er grunn-utstyr for den som skal stå en hel formiddag og se svømmetalentene fosse seg gjennom race etter race. Vinnerlaget i vår sammenheng får ingen penger, men navnet sitt inngravert på plaketten som henger i foajeen til vanlig. Dessuten er det is til slutt. For alle. (A).

2 kommentarer:

Janniche sa...

Jeg tror jammen jeg holder en knapp på australia med pakkebånd. Jeg trodde først det var den klassiske frukthatten hun hadde på seg:)

Anethe sa...

He he! Det er selveste rektor, hun bytter pakkebånd alt etter hvilken fargekode som gjelder til hvert arrangement. En meget praktisk og økonomisk dame, altså. Se og lær.