lørdag 21. januar 2012

Jorunns Indonesia-feber

Jorunn på trappa til gjestehuset.
Passet var på vidvanke et øyeblikk, men kom til rette. Puh!


Musikk-klassen og Angklung-gruppa.
(Til venstre vår venn Nils og barna,
som ikke hører til i noen av gruppene).

Lek i gata: Fjellhaug bak, barn fra søppelplassen foran.

Musikk-linja fra Fjellhaug bibelskole i Oslo er på langtur. Helt hit til Indonesia har de kommet, noe som henger sammen med at læreren Jorunn Alme i sine aller yngste og grønneste år (hun er jo fortsatt ung, men selvsagt mye mindre grønn), var ettåring her på feltet.

Jorunn løp etter de norske små barna, bidro til å forme deres norske kulturelle identitet og åndelige utvikling, og hadde dessuten lange helgeopphold på en internatskole for blinde langt utenfor byen. Der sov hun i et rom uten aircondition, mens hun klødde på myggestikkene og herdet karakteren. Dette året var så bra for Jorunn at hun stadig kommer tilbake til Medan, for fjerde gang nå med musikalske studenter under sine vinger.

Fredag var det vennskaps-konsert i gjestehuset vårt, hvor barna fra søppelplassen spilte Angklung og de norske studentene sang. Deretter var det selvsagt ris i overflod og lek ute i gata.

Som det midterste bildet viser, er Jorunn god til å motivere både små og store. Kun den som er i brann selv, kan tenne andre. Stå på Jorunn! (A).

2 kommentarer:

Jorunn Andrea sa...

Dette var VELDIG koselig å lese:) Tusen takk for at dere tar i mot oss på slik en hyggelig måte! Lykke til videre med hverdagen og tjenesten i Medan:)

PS! Nå er forresten den utrolige passhistorien på bloggen min.

Like til jordens ender sa...

Det var veldig trivelig for oss å få besøk også. Og så fikk vi jo en god historie å skrive hjem om :-)
Varme hilsener fra Anethe og Per