mandag 9. januar 2012

De nye

Den nye naboen Nils
har kjøpt Jørns gamle motorsykkel (ikke moped!),
men heldigvis tyder alt på at mannen
ikke er like høymælt som sykkelen.
Den har nemlig en fryktelig lyd...

Resten av gjengen ble igjen på trappa, da far strøk av gårde på sin nye moped. Amalie (fremst) kjører rosa dokkevogn, Jakob nøyer seg med å lade opp til en liten formiddagslur før lunsj. Mor Anna er sosionom, men vil nok i første omgang ha nok med å yte sine tjenester til Anna og Jakob. Anna er den første sosionomen vi får ut til Little Norway, det måtte en svenske til, og vi har store visjoner for henne på sikt. Sosionomer er jo eksperter på å løse problemer, er de ikke...?

Barna snakker foreløpig en snurrig blanding av norsk og indonesisk, mens mor kjører på med norsk, indonesisk og bittelitt svensk. Etter hvert skal nok de små inn i engelsk barnehage og da kan vi virkelig få se et herlig språk-verksted i fullt arbeid. Vi her på andre siden av veien, gleder oss selvsagt til å følge med... (A).

2 kommentarer:

JH sa...

Tillater meg å respondere på dette. Hvordan kan dere kalle grom-lyden i Tigeren for "fryktelig"? Den representerer navnet på motorsykkelen med stil.

Og det er ingen moped. Selv ikke Per´s knallert kan kalles moped, med mindre man har andre måter å beregne og klassifisere motorstørrelser på Sørlandet, noe som jo fort kan være mulig.

Takker likefult for trivelige innlegg på bloggen, fine bilder og glimt fra nord-siden.

Guds fred!

Like til jordens ender sa...

he he, det er herved klarlagt at jeg har like mye (lite) greie på motoriserte kjøretøy som på fotball!

Men lyd, det har jeg greie på, og den der Tigeren er ingenting annet enn irriterende og overdrevent brautende i lyden. Jeg liker lyden av trøsykkel best.