fredag 2. desember 2011

Julefest med bønnerop

Sølvguttene?

Gullguttene!

Festkomiteen.

Ingen fest uten sang og musikk. Vår nye sjåfør Roy (th)
avslørte
en flott stemme vi ikke hadde hørt før.
Nå har vi to sang-glade sjåfører!


... Pak July har allerede sunget og kjørt for oss i mange år!

Pakke til alle barna.

Aldri en ordentlig julefest uten et ordentlig gruppebilde.


I det vi stilte opp rundt juletreet, startet bønneropene fra nabolaget et sted. De så ut til å holde det gående riktig lenge denne fredagskvelden, og satte en egen stemning til vår feiring av Frelserens fødsel. Da vi stemte i med julesangene, hørte vi bare våre egne sanger og ikke noe annet. Slik er det med Frelseren selv; når vi ser på Ham glir alt annet ut av fokus.

Siden desember er slik er travel måned for både norske og lokale medarbeidere, måtte vi i år samles allerede 2.desember til fest.


Festkomiteen hadde satt opp et sirlig og fullpakket program, tradisjonen tro. Åpningshilsen, skriftlesning, presentasjon av nye barn og nye medarbeidere som har kommet til siden forrige fest, er på sin plass. Høymessen i Kirken den Norske blir rene cafè-treffet i forhold til oss. Vi kjører orden og program.

Indonesiske kirker har klare og selvsagte tradisjoner for hva en julefest er, og det er mer enn smørbrød og en kjapp andakt før vi samles rundt juletreet for noen runder. Vi tente lys, hadde gavedryss på inngangsbilletten, reflekterte over hva vi kan gi til Jesus i gave det kommende året, samt hadde allsang og solosang og noe midt i mellom. Noen av barna som stilte opp for å synge, fikk ikke helt bestemt seg for om de skulle svelge mikrofonen, vente rolig på en åpenbaring av teksten eller trø til å synge. På våre fester har vi lav terskel for å opptre, og det er flott!


2 kommentarer:

Noen eventyr er over, noen er på vei! sa...

Skulle gjerne vært tilstede - såg ut til å være en flott julefest:)
Ellers er det ingen problem å se hvem som hører til hvem på de to første bildene!! Som far som sønn sier bare vi...

God adventstid til dere!!

Like til jordens ender sa...

Jo,vi må vel innrømme at det er visse likheter...
Ønsker dere også en velsignet og god adventstid. Varme hilsener fra Per