mandag 7. februar 2011

Konsert

Bambusen klang fint, og tunga rullet ut korrekt engelsk, da barna fra søppelplassen hadde konsert for musikklinja fra Fjellhaug. Mandag ettermiddag strømmet barna inn i NLM´s gjestehus. De var invitert for å holde konsert og vise hva de kunne. Det er noe helt annet enn å bli oppsøkt hjemme og avbildet som "fattige prosjekt-barn".

Det javanesiske instrumentet angklung krever samarbeid, disiplin og konsentrasjon fra alle som deltar i orkesteret. Verdifulle egenskaper for livsmestring generelt, og dermed midt i blinken som redskap for LOS.

Nytt fra fjorårets konsert-happening for samme publikum, var at barna i år hadde dirigenter fra egne rekker. Dessuten hadde de tydelig drillet inn og forbedret presentasjonen sin på engelsk: Alle fikk si hva de hette og hvor de bodde, uten å nøle.

Konserten var en feiring av hva barna har fått til, og det var sikkert passende at de fra bibelskole-klassen fikk fotballdrakter i gave. Lagånd har vært et mål og er blitt et resultat av musikk-arbeidet ved søppelplassen. (A)

1 kommentar:

Håkon Vinnem sa...

Det er en vanvittig bra og god innsats dere legger inn for disse barna (og mødrene) på Simpang Kongsi. Kjekt å se igjen kjente på bildet også. Stå på videre!:D
Ps: Hils de andre!