fredag 20. mars 2009

Ny parkeringsplass

Sjåførarbeid kan som vi vet ofte bli ensidig hva gjelder fysisk aktivitet og mosjon. Vonde rygger og frosne skuldre er mange i bransjen kjent med, enten de kjører på glatta i Norge eller i støv og varme her hos oss. Våre sjåfører har forebygget slike plager de siste to lørdagene, for nå skal det bli fin parkeringsplass utenfor huset!

Sjåførjobben innebærer å holde bilene rene, men plassen utenfor huset vårt var ganske gjørmete i fuktig vær. Altså ble det mye vasking... Dessuten sto bilen i en bakke (sjeldent i denne flate byen!), og det var alle de fagkyndige skjønt enige om var svært uheldig. Nå får sjåførene trim for ryggen og overtidsbetaling, så dermed ligger alt til rette for en god helg!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det var lurt! Det ble en del tilfeller av å parkere Kijangen på høykant på den tua der. Kjekt å se "gamlekåken" igjen! For ikke å snakke om Budi og Jul.

Maalfrid sa...

Nå har jeg fått en oppdatering av hva dere gjør/opplever. Dere er gode å formidle og flotte bilder. Takk og takk.Kjekt med rapport fra Oddbjørg og Thomas også.Vi har hett noen dager på Bortelid nå. Det blir nok ikke mye skigåing for dere. Hilsen til dere alle 4. Chr. og Øystein syns det var flott å besøke dere. Takknemlige for det. Målfrid (Beckmann)