onsdag 27. januar 2010

Tutta på tur

Tutta for to år og mange kilo siden

Kvart over sju i morges fikk vi besøk. Familien Hellands tidligere kjæledegge Tutta, kom luntende i bedagelig tempo nedover gata. Det er over et år siden Tutta bodde i huset vårt, da sammen med Hellands. Nå har hun flyttet inn hos en lege i samme kvartal. Han gir henne rikelig med mat og muligens mindre mosjon enn hun fikk før i tiden. Antagelig er det fra legen hun har snappet opp dette med morgenvisitter, hunder er jo lærenemme dyr.

I alle fall så det ut til at hun ville sjekke om alt sto bra til hos oss, for utenfor porten vår la hun seg rett ned og skulle ingen steder. Det skal nevnes at Per er fryktelig god til å klø andre på ryggen, og dette setter Tutta pris på.

Det varte ikke lenge før eieren kom luntende etter, i samme bedagelige tempo som Tutta. Han visste tydeligvis hvor han skulle lete. Tutta var først ikke helt sikker på om hun gadd å avslutte Birkelis massasjeprogram sånn helt plutselig, men siden hun er en veloppdragen dame, labbet hun av gårde med sin legevenn og matfar. Vi sto tilbake, takknemlige for visitten, og glade for at Hellands har lyst til å komme tilbake til oss her i Indonesia. Både to- og firbente venter!

1 kommentar:

JH sa...

Halla,
Hyggelig med bilde av Tutta, og stort at hun trives ved porten. Jeg håper å få luftet henne ofte når vi kommer tilbake. Liker ikke at hun eser ut. Tror vi kan trenge en luftetur både hun og jeg.

Hils mye til Tutta og andre kjente. Voff!

JH