torsdag 14. januar 2010

Så kom Gunnar

Hvert år på denne tida, kommer Gunnar på besøk. I alle fall liker vi å tro det, for han kom i fjor også. Og sikkert til neste år... Ungene har denne mannen høyt oppe på favoritt-lista, grunnet enorm tålmodighet og et sjeldent barnetekke. Evnen til å engasjere seg i ludo, fire på rad, froskespillet, stigespillet og mix-max må vi bare bøye oss i støvet for. Det har vært en fest-uke, takk Gunnar!

Enten han er i Indonesia, Thailand, Tunisia, Israel, Aserbadjan, Romania, Kina eller andre steder med svært fremmed aksent, så har språket aldri vært et problem for sveiseren fra Songdalen. Med et varmt smil, tro på Gud og urokkelig optimisme kan Gunnar ta seg fram hvor som helst.


Sesongen for juleribbe er over, men grillet svin er en spesialitet som vi inntar året rundt her ved ekvator. I dag tok vi gjesten med på Tesalonika, stamplassen vår med en viss bibelsk klang i navnet. I snitt griller de fem velvoksne griser her hver dag.

Og så var det krokodille-parken, da. Vi slipper sjelden noen gjester videre før de har sett nesten alle våre 2000 krokodiller dypt inn i øynene. Dermed vet de hva krokodilletårer er, neste gang de ser det.

1 kommentar:

Unknown sa...

Så flott å høre at lørdagsskolen er oppe å går. Ja skjønner godt følelsen din. Men så er jo barna det viktigste vi har, og de trenger det viktigste som fins. Ska be for dokk !!!
Flashback når eg såg rottene, følte meg forfulgt av sånne ei stond, ugh.
Så kjekt når dokk blogge !!!
Klem te dokk