fredag 2. april 2010

Jeg velger meg april

Vi har nådd april. Per fikk lurt vår venn i Dirdal (vi legger vekt på personvern og nevner ikke navn) med en fin 1. april-spøk i går, og hele feltet gleder seg selvsagt over suksessen. Det var dessuten skjærtordag, og vi hadde en koselig middag sammen med ei Canadisk venninne. Det er godt å kjenne på søsken-fellesskap og markere høytidene sammen med troende venner.

I dag ankommer Magne Gillebo Indonesia, - vi har redd opp køysenga og vasket gulvet og alt er klart for koselig besøk. Til mandag starter årets konferanse. Også Håvard Fidjeland og Thor Fremmegård kommer flygende fra Norge for å være sammen med oss den neste uka.

Mye fint skjer i april. Vi feirer påske. Vi samles til konferanse. Sommerferien er brått innen rekkevidde. Vår venninne på Flekkerøya blir 9 år i dag, 2. april. April rimer på smil. Jeg tenker alltid på diktet av Bjørnson i april. Deler det herved med leserne.

Jeg velger meg april

I den det gamle faller,
i den det ny får feste;
det volder litt rabalder,-
dog fred er ei det beste,
men at man noget vil.

Jeg velger meg april,
fordi den stormer, feier,
fordi den smiler, smelter,
fordi den evner eier,
fordi den krefter velter,-
i den blir somren til!2 kommentarer:

JH sa...

HAHAHAHA! Jeg gikk "fem-på", men har lagt hjernen i bløt for å finne ut hvordan jeg kan få gjort opp regnskpet - noe jeg regner med er på sin plass!?

Ønsker dere en strålende konferanse. Ser frem til å være med dere neste år, og gleder oss over at dere igjen er tilbake på Tabo.

Guds fred!

Janniche sa...

Det er så utrolig koselig å følge med på bloggen deres. Kan dere ikke legge ut flere filmsnutter, så fint for oss som savner dere å se på:) janniche