tirsdag 9. mars 2010

Her er de, studentene mine...


Rett som det er spør noen der hjemme: Underviser du noe da? Jada, er svaret. Visst underviser jeg. Det er ikke akkurat noe professorat jeg har fått meg, men kan skjønne jeg underviser. Hver uke. Hver tirsdag ettermiddag, for å være nøyaktig. På bildet står denne vårens engelsk-gruppe og smiler til alle dere i Norge. De syns det var veldig ok å komme på bloggen vår.

Ikke er jeg teolog, ikke kirkehistoriker, ikke noe fint som passer på en teologisk høyskole, men engelsk er noe alle vil ha, spesielt hvis det er en "native speaker" som tilbyr kurs. Nå er vel ikke norsk klassifisert som en engelsk dialekt (enda), men mitt vestlige utseende gjør at jeg ubevisst blir skjøvet inn i kategorien "native speaker".

Det har til og med vært asiatiske mødre på den internasjonale skolen, som har luftet ideen om ikke Kari-Anne og jeg kunne ta litt frivillig ekstra-undervisning i engelsk med de svakeste elevene... Vi var så ansvarlige at vi ikke fulgte opp saken videre. Et av de store salgs-argumentene til skolen her er nemlig at de tilbyr lærere fra engelsk-språklige land, men hverken Karmøy eller Tana fostrer slike lærere, selv om noen riktig nok har ekstremt bra språkøre!!! (A)

1 kommentar:

Tore M sa...

Hei Anethe. Flott at du har fått deg jobb som lærer. Du skriver for øvrig artige innlegg på bloggen.
Her går det mot påske. Start skal spille mot Rosenborg i kveld. Blir gøy å se på . Kampen går på TV2 Zebra. Start vant den første tippeligarunden mot Sandefjord.

Hils Per

Tore