mandag 8. desember 2008

En annerledes julefest


Vi var i dag med på noe ganske enestående. Mer enn 200 barn fra de fattigste områdene i byen der vi bor var samlet til førjulsfest. Sponset av NLM og Kentucky Fried Chicken! Mange av disse barna har i lengre tid kun hatt lettsaltet ris på menyen, og få eller ingen av dem har noensinne vært med på et slikt arrangement som de nå fikk ta del i. Og gjett om de satte pris på invitasjonen. Mødrene til alle barna hadde funnet frem finstasen, og vel fremme i festlokalet strålte barna om kapp. Kanskje glemte de en stakket stund hvor de kom fra, og hvor de skulle dra da festen var over? Det ble en gledens dag både for rike utsendinger fra Norge og mindre velstående venner fra Indonesia. Fattig og rik var samlet for å minnes ham som kom til Jorden for omlag 2 000 år siden, og sammen kunne vi glede oss over at han ikke gjør forskjell på rik og fattig. I hans øyne er vi alle like verdifulle - enten vi er født i en velstående familie i Norge eller ved en søppeldynge i Indonesia.

3 kommentarer:

JH sa...

fantastisk!
Kjenner det hadde vært kjekt å være med på, men man kan ikke få med seg alt her i livet. Fikk mail fra Lyna med bilder. Ble rørt. Vi er med på noe stort.

Må Herren velsigne dere.

Hvordan ligger det an med flytting osv?

Jørn

Like til jordens ender sa...

Kjære venner.
Huset er snart ferdig pusset opp, og i løpet av noen dager flytter vi inn. Vi gleder oss! Ønsker Guds rike velsignelse over dere også. Varme hilsener fra Per

Unknown sa...

Henger oss på med nok et "fantastisk!" Ønsker dere også en fortsatt god juletid og et signa godt nytt år! (Ole M) Ser fram til å forhåpentligvis møtes i sommer!!!

hilsen oss i Dublin